maak me blij!

 

 

 

Dankjewel!
Jij klikte op "maak me blij!".
Daar word ik eigenlijk al blij van,
dat jij wel wil weten
waarvan ik blij word.

:-)

 

Ik word blij van creëren en van het delen van mijn creaties met jou. Ik word blij van elke ondersteuning die ik krijg om dat te kunnen blijven doen. Dat is in de eerste plaats dat je kijkt, leest, verder klikt, verder vertelt, een kunstwerk of -boekje koopt, een voorstelling bijwoont of boekt. Van financiële ruggensteuntjes doe ik al helemaal een dansje, want die geven me toch de meeste vrijheid om verder te creëren. Maar er zijn ook andere manieren om mij als artieste te helpen.

Daarom post ik op deze pagina steeds wat ik nodig heb om volgende creaties te kunnen verwezenlijken. Wie weet zit er iets tussen waarvan jij denkt: "hey, maar dat staat bij ons in de kelder" of "ja, dat is nu echt iets wat ik haar wel wil geven" of
"ik sta te popelen om jou te komen helpen daarmee". En dan hoop ik dat jij op je beurt blij wordt van mij blij maken.

Ik dank je!

op dit moment maak je me blij met...

  • aanbevelingen van en aan regisseurs, uitgevers, muzikanten en andere mensen waarvan jij voelt dat die wel eens goed met mij en mijn werk zouden kunnen klikken. Ik heb altijd zin om wat ik doe nog verder op te tillen, op podia en in andere dimensies.
  • verder ben ik op dit moment heerlijk vervuld! Dankjewel...

financieel steunen:

Klein als een koffie of groot als een volle boodschappenkar,
met jouw donatie verwarm je mijn kunstenaarshart,
maak je van mij een nog betere mama
en help je me om vrij verder te creēren!

Je kan storten op bankrekening-nummer

BE 84 7554 1919 5859

of op mijn paypal-rekening.